Hesap ve veriler
TwinTalk hesabını silme
Bu sayfa, uygulamaya artık erişimi olmasa bile herhangi bir TwinTalk kullanıcısının hesabının ve ilişkili verilerin kalıcı olarak silinmesini talep etmesini sağlar.
Son güncelleme: 17 Ağustos 2026
1. Silme talebi nasıl yapılır
Talebinizi mümkünse TwinTalk hesabınıza bağlı e-posta adresinden [email protected] adresine gönderin. “Silme talebi gönder” düğmesi göndermeden önce tamamlayabileceğiniz bir mesaj hazırlar.
Hesabın e-posta adresini ve biliyorsanız TwinTalk kullanıcı adınızı belirtin. Hesabınızı hileli silme taleplerine karşı korumak için Bouba, işlemi gerçekleştirmeden önce hesabın kontrolünün sizde olduğuna dair makul bir doğrulama isteyebilir.
Parolanızı, özel anahtarınızı, kurtarma kodunuzu veya başka bir güvenlik sırrını asla göndermeyin.
2. Hesapla birlikte silinen veriler
Talep doğrulandıktan sonra Bouba, kontrolü altında bulunan ve artık meşru bir amaç için gerekli olmayan TwinTalk hesabını ve ilişkili verileri siler.
- Hesap ve profil verileri: e-posta adresi, kullanıcı adı, ad, soyad, diller, profil resmi ve hesap tercihleri.
- Hesaba bağlı aktif oturumlar, kayıtlı cihazlar ve push bildirim tokenları.
- Hesaba bağlı kişi ilişkileri, davetler ve senkronizasyon bilgileri.
- Silmenin teknik ve hukuki olarak uygulanabilir olduğu ölçüde, TwinTalk’ın çalışması için sunucuda saklanan içerik ve medya ile hesaba bağlı anahtar zarfları ve kriptografik veriler.
- Güvenlik, kötüye kullanımın önlenmesi veya yasal bir yükümlülük için artık gerekli olmayan, hesaba doğrudan bağlı teknik veriler.
3. Silme sonrasında kalabilecek veriler
Silinen bir hesabı sürdürmek veya o kullanıcıya hizmet vermeye devam etmek amacıyla varsayılan olarak ek saklama öngörülmez.
Yasalar gerektiriyorsa veya güvenlik, dolandırıcılık/kötüye kullanımın önlenmesi, uyuşmazlıkların yönetimi ya da talebin işlendiğinin kanıtlanması için kesinlikle gerekliyse bazı asgari bilgiler saklanabilir. Bunlar yalnızca yasanın gerektirdiği veya bu amaç için kesinlikle gerekli olan süre boyunca saklanır.
Diğer kullanıcıların cihazlarında daha önce alınmış ve saklanmış mesaj, medya veya diğer içerik kopyaları Bouba’nın kontrolünde olmayabilir ve bu cihazlardan her zaman uzaktan silinemez.
4. Silmenin sonuçları
Hesap silme kalıcıdır. İşlem tamamlandıktan sonra bu hesapla giriş yapamazsınız ve silinen veri veya anahtarlar Bouba tarafından geri getirilemez.
TwinTalk’ı kaldırmak veya “Bu hesabı cihazdan kaldır” seçeneğini kullanmak yerel öğeleri siler ancak tek başına TwinTalk tarafından barındırılan hesabın silinmesi talebi değildir.
Yalnızca bir erişim sorununu çözmek veya bazı bilgileri değiştirmek istiyorsanız kalıcı silme talebinde bulunmadan önce destekle iletişime geçin.
5. Talebin işlenmesi ve iletişim
Talepler mümkün olan en kısa sürede ve en geç yürürlükteki hukukun öngördüğü sürelerde işlenir. Bouba sizinle yalnızca talebi doğrulamak veya işleme süreci hakkında bilgi vermek amacıyla iletişime geçebilir.
Hesap silme ve haklarınızı kullanma için iletişim: [email protected].
Hesap ve veriler
Hesabınızın silinmesini isteyin
Mümkünse talebi hesaba bağlı e-posta adresinden gönderin. Asla parola veya güvenlik sırrı göndermeyin.